Vegyszermentes gazdaságból származó alapanyagból kézzel készült kézműves termék.
A Vadak fűszerkeverék összetevői: boróka, fokhagyma, kakukkfű, borsikafű, tárkony, koriander, zsálya, izsóp, paprika
Javasoljuk vad ételek, vörös húsok, kecske ételek készítéséhez.
Kellemes ízük mellett a fűszerek segítenek az emésztésben is:
A boróka kellemes gyantás fanyarkás íze elengedhetetlen a vad ételek ízesítésésnél . Csökkenti a húgysav szintjét, ami a nehéz húsételek emésztését könnyíti.
A borsikafű erősíti a gyomorsav képződést. Szépen helyettesíthető vele a bors íze. A borsikafű nem okoz gyomorfájást.
Fokhagyma kénvegyületeivel segíti a máj munkáját.
Fűszerpaprika gyorsítja az nyagcserét, megelőzi a székrekedést, a fogyást is támogatja.
Kakukkfű immunerősítő, a fehérjebontást segíti.
A tárkony serkenti a gyomornedv termelését, és ezáltal erősíti az emésztőrendszert.
Koriander élénkíti a májműködést és csökkenti az epetermelést.Bélférgesség ellen kiváló.
Zsálya segít a gyomor és bélgyulladások megelőzésében. Puffadást és bélgázképződés akadályoz. Segít a zsírbontásban.
A fűszerek nagyon sok vitamint , ásványi anyagot, antioxidánsokat tartalmaznak, jól felszívódó formában. Rendszeres fogyasztásukkal "multivitamin" szerűen
tudjuk egészségünket támogatni.
Izsóp segíti a gyomorsav termelődését, fehérje bontást támogatja. Erős nyákoldó, a bélben képződő nyákokat is rendezi.
A fűszerek nagyon sok vitamint , ásványi anyagot, antioxidánsokat tartalmaznak, jól felszívódó formában. Rendszeres fogyasztásukkal
"multivitamin" -szerűen tudjuk egészségünket támogatni.